TELLUS® urna | Susanne Appel skaparen av Tellus urna
Visionen är att med färg & form hjälpa människor & göra livet lite enklare för både den enskilda människan och företag.
susanne appel,tellus urna,universellt urnsättningskoncept,personligt urnsättningskoncept,möbeldesigner (BFA) på Rhode Island School of Design,entreprenörsfamilj,Millennium Design AB
693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-693,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Historien bakom Tellus urna

”När jag släppte pappas stora hand och försiktigt lade tillbaka den på täcket, förstod jag inte att jag i denna stund hade fått ett uppdrag. Ett uppdrag jag skulle förvalta och föra vidare. Resultatet blev TELLUS urna – en urna till pappas minne”.

Jag blev väldigt engagerad och delaktig i planerandet av min pappas begravning. När vi skulle välja urna upplevde jag att allt kändes så opersonligt och som att tiden hade stått stilla. Det kändes som att det var samma urnor i katalogen som när vi begravde mina mor- och farföräldrar för cirka 30 år sedan. Min pappa älskade livet och sin familj och för mig handlade begravningen, och inte minst valet av urna, om hur vi kunde hedra hans liv på bästa sätt.

TELLUS urnan föddes i samma stund som jag tog avsked av min älskade pappa, min vision och förhoppning med detta unika koncept är att skapa ett universellt och personligt urnsättningskoncept. Avskedet är så viktigt och det vill jag förmedla genom Tellus urnan.

Tanken på att jag förvaltar uppdraget jag fått från pappa – och att det förhoppningsvis kan hjälpa andra att skapa ett ljust och vackert avsked av någon de älskar – känns otroligt givande.

Med kärlek,

Susanne Appel.

Susanne Appel, VD, designer och grundare av Millennium Design AB

Om Susanne

Utbildad möbeldesigner (BFA) på Rhode Island School of Design, har arbetat både på designkontor i New York & Chicago, arkitektkontor i Stockholm.

Med en passion för färg, form & funktion tog Susanne beslutet att starta Millennium Design AB (2011), med fokus att hjälpa människor.

Besök Millennium design